top of page

Te zien in 'Snap Shot' op NPO3 bij Zapp/BNNVARA

Ik kom op tv!


Na de korte webserie over de wondere wereld van de fotografie, maakte Jan Dirk van der Burg een webserie voor National Geographic, waarin ik vertelde over mijn fotoserie over garageboxen. Nu is Jan Dirk een nieuwe serie begonnen, deze keer een kinderprogramma over fotografie die op tv verschijnt!


En ik doe mee..!


In de 6-delige serie gaat ex-Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk op pad met kinderen op pad die prangende fotografievragen hebben. Hij neemt hen mee naar professionals uit het vakgebied om die vragen beantwoord te krijgen. Per aflevering worden 3 fotografen bezocht. In de eerste aflevering bijt ik het spits af met het thema 'cringe' en leg ik uit waarom cringe onderwerpen juist zo cool zijn. We maken samen heel wat cringe foto's.... geïnspireerd op mijn fotoserie over niezen: de reden waarom ik werd gevraagd om mee te doen aan het programma!


Ik vond en vind het ontzettend leuk èn een grote eer om mee te doen. Het is wel erg spannend want ik heb nog niet gezien hoe het geëdit is, het enige wat ik heb gezien is de trailer! Maar MalsMedia heeft er vast iets heel leuks van gemaakt!


Dus, ga kijken naar:


SNAP SHOT! Een co-productie van Mals Media en BNNVARA. Het is vanaf aanstaande zondag 28 mei zes weken lang te zien op Npo3/Zapp, om 18:45, net vòòr het jeugdjournaal, primetime!


@npozapp @malsmedia @omroepbnnvara
Comments


bottom of page