top of page

Cum laude afgestudeerd!

Wat voelt het FIJN het volgende te kunnen opschrijven: ik ben cum laude afgestudeerd!


In de afgelopen vier jaar heb ik de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie gevolgd aan Fotovakschool in Rotterdam, tegenwoordig Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Na een lastige periode op de middelbare school koos ik er voor mijn hart te volgen en voor deze opleiding te kiezen, ondanks dat ik wist dat fotografie een onzeker vak is. Ik weet nog dat ik bol stond van de zenuwen bij de toelating, omdat ik gewoon geen ander plan had.


En nu ben ik een #afgestudeerd fotograaf.


De volgende stap is spannend. Wat ga ik nu doen? En: wat wil ik doen? Er zijn op dit moment weinig vacatures om in loondienst te werken. Wil ik dat eigenlijk wel? Veel fotografen werken freelance. Is dàt iets wat ik wil blijven doen? De coronacrisis maakt het ook niet makkelijker. De fotografiewereld is heel breed maar heel verzadigd. Maar ik geloof er in dat ik mijn plekje ga vinden.


''Ik geloof dat er mooie dingen op mijn pad komen. En daar ga ik hard voor aan de slag''

En dat doe ik nu met het maken van fotoseries. In het volgende bericht vertel ik je iets meer over het werk waarmee ik ben afgestudeerd: de serie ‘Opslag verliefd’. En schrijf 6 t/m 11 september even in je agenda, dan kun je mijn werk bekijken in Loods 6 in Amsterdam!
Kommentare


bottom of page