top of page

De crowdfunding voor mijn boek heeft 100% bereikt!


Na 4 weken campagnevoeren zit het er op. De crowdfunding is geslaagd!


Ik kan nu ècht mijn boek gaan maken. En dat dankzij alle donateurs! Ik ben iedereen die gedoneerd/ge-pre-ordered heeft echt enorm dankbaar. Ik werd erg blij van liefdevolle berichten op de campagnepagina en social media. Er zijn gewoon meer dan 125 mensen die mij een hart onder de riem willen steken om mijn droom waar te maken. Het voelt als een enorme waardering voor mijn project, voor mij als fotograaf (aan het prille begin van mijn carrière), voor de fotografie én de kunst. 1000x dank! Zo ontzettend blij ben ik, dat dit gelukt is. Het waren best een paar pittige weken. Ik was constant bezig met vertellen waar ik mee bezig ben en zo veel mogelijk mensen bereiken maar wilde ook uitkijken dat het geen gespam zou worden. Het was voor mij erg spannend hoe de crowdfunding aan zou slaan en of het wel ging lukken. Gelukkig hoor ik van mensen om me heen dat ik het goed heb aangepakt, dit hele avontuur, en zonder de hulp van deze mensen was het niet gelukt! ❤️


Voor nu: verder met het maken van het boek! Ik ga hard werken om ervoor te zorgen dat jullie 'm in september in handen hebben. Hierover houd ik je op de hoogte.
Comments


bottom of page