top of page

De grote zoektocht naar garageboxen

‘’Zo ben/wil je nooit in de media, zo drie keer in twee dagen!’’


Voor mijn #afstudeerproject ben ik op zoek naar #garageboxen waar geen auto in staat. Voor mijn opleiding heb ik al vaker deelnemers of locaties moeten zoeken, bijvoorbeeld via Facebook. Maar ik wilde het nu anders aanpakken. Hoe spannend ik het ook vond; ik benaderde de lokale radio omroep om te vragen of ik een korte oproep mocht doen.


Dat lukte, ik kreeg maarliefst een radio interview van 12 minuten. Tussendoor werd ik ook benaderd door TV West: ‘’Mogen we een korte reportage van je maken? Het liefst zo snel mogelijk!’’ En toen ging het balletje rollen.


Zaterdagochtend mijn eerste live radio moment waarin ik precies heb kunnen vertellen wat ik wilde. Het ging over mijn fotografie projecten en ik mocht mijn oproep doen. Zaterdagmiddag was het tijd voor de reportage. Ook mijn eerste keer voor de camera, in plaats van er achter. Verschrikkelijk vond ik het. Maar het resultaat mag er echt zijn.


Als klap op de vuurpijl pikte 3FM het op, zondagochtend werd ik getipt dat ik te horen was! Een super leuk kort stukje op de grote zender.


Ik ben trots! Nu hopen dat er snel veel aanmeldingen binnenkomen!


(filmpje HIER te zien)


Artikel omroep West:
Comments


bottom of page