top of page

'OPSLAG VERLIEFD' in NRC


Mijn werk in het NRC!


De timing kon niet beter... Mijn afstudeerserie staat dit weekend in het #NRC.. terwijl de afstudeerexpositie net geopend is! Een deel van mijn serie is op de 'In Beeld' spread geplaatst in de weekendeditie. Ik ben ZO trots!


De afgelopen dagen ben ik met druk bezig geweest met de opbouw van de #afstudeerexpositie en vanavond zijn we opengegaan voor genodigden. De expositie is zó mooi geworden. Ik ben enorm trots op wat wij neer hebben gezet.


Morgen (zondag 6 september) zijn we open voor iedereen en kun je tot en met vrijdag mijn werk (en dat van 47 andere afstudeerders) gratis komen bekijken. Alle info is te vinden op www.area2020.nl of stuur mij een berichtje.


Op de foto een preview van een stukje van mijn muur. Ik hoop je deze week te zien!Коментарі


bottom of page