top of page

Vaste rubriek in Trouw: Doen & Laten

Vanaf november 2022 is het magazine Tijdgeest van Trouw dikker geworden en er is plek gemaakt voor een vaste rubriek: Doen & Laten! Ik ben gevraagd om de fotografie te verzorgen. Het gaat over wat mensen doen en laten met hun geld. Trouw heeft mij gevraagd de fotografie te verzorgen!


Iedere week ga ik bij iemand langs om een mooi portret te maken. Ik rijd al een paar maanden het hele land door. Mijn tekst-collega's Ella, Roos en Sofie vragen de deelnemers waar ze wel en niet hun geld aan uitgeven, wat hun laatste aankoop is en waar ze voor sparen.


Het is één van de best gelezen rubrieken en ik heb ontzettend veel plezier in het maken van de foto's!


Wil je ook iets kwijt over de keuzes die je maakt rondom je financiën? Alle mensen, banen, leeftijden en inkomens zijn welkom! Aanmelden kan via doenenlaten@trouw.nl留言


bottom of page